TV gemist: download video

Downloadgemist is een online programma waarmee je televisie en radio uitzendingen kunt downloaden van NPO, RTLXL, RTL, KIJK, en verschillende lokale zenders.

Met GemistDownloader is het voor iedereen mogelijk om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders te downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een televisieuitzendingen te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Maar je kunt een uitzending ook direct omzetten in een video die op je op je telefoon of televisie kunt afspelen, zodat je de uitzending op elk gewenst moment op de door jou uitgekozen plek kunt terugkijken. Ook kun je een gedownloade uitzending op een dvd/cd branden, of op een usb-stick zetten, zodat je de uitzending makkelijk kunt meenemen of bewaren voor later.